Handleiding Mustolet Protect spray

Handleiding Mustolet Protect spray

Spuit de inhoud van de flacon op het te behandelen oppervlak. Houd ongeveer 20 cm. afstand tussen de spray en het object. Per vierkante meter dient u gemiddeld tien keer te sprayen.
Spuit u op een windstille, droge plek, dan kunt u volstaan met dit elke maand te herhalen. Behandelt u echter een plek waar het tocht of waar het vochtig is, dan vervliegt de geur sneller. Voor de beste werking van ons product moet een beurt regelmatiger herhaald worden.

Van u af spuiten
Mustolet Protect spray is geen vergif. Ondanks dit feit, adviseren we u om van u af te spuiten. Wanneer u de geur niet inademt, belast u ook uw longen er niet mee.

Mustolet Protect spray in de auto

Breng de spray aan op de bekleding onder de motorkap. Behandel eveneens allerlei holtes en hoeken. Herhaal een behandeling met Mustolet Protect spray elke 1000 kilometer of eens per maand. Spray niet op kabels of hete motordelen het middel verbrandt dan.

Mustolet Protect spray in schuren, huizen en dierenhokken

Om te voorkomen dat u de marter insluit, dienen dierenhokken, schuren en huizen van binnen naar buiten behandeld te worden. Bespuit eerst de binnenruimte, evenals holtes en hoeken. Werk vervolgens naar buiten toe. We adviseren u dringend zorgvuldig te (laten) controleren of de marter ook daadwerkelijk verdwenen is alvorens u de toegangswegen van de marter gaat dichten. U zou de marter juist in huis kunnen opsluiten, in plaats van buitensluiten.

Mustolet Protect spray buiten:

Zoals regenwater weer voor een frisse geur zorgt, kan regen ook de geur van de Mustolet Protect spray neutraliseren. We adviseren u dit middel te gebruiken bij droog weer. Dreigt er regen, spray dan op beschutte plaatsen om weg regenen te voorkomen.

U ontvangt maandelijks een herinnering

Uit ervaring weten we, dat wanneer er geen marteroverlast meer is, het gebruik van de Mustolet Protect spray gemakkelijk vergeten wordt. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u automatisch maandelijks een herinnering per e-mail. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. U kunt zich afmelden wanneer u deze herinneringen niet wenst te ontvangen.

De mustolet anti marterspray is hier te bestellen